Дитячий фонд ЮНІСЕФ передає гуманітарну допомогу в 11 центрів соціальних служб Житомирщини

Першочергово допомога буде надаватись дітям, які прибули із зони бойових дій

Дитячий фонд ЮНІСЕФ спільно із Житомирською обласною військовою адміністрацією передає надважливу гуманітарну допомогу в 11 центрів соціальних служб по всіх громадах області.

Про це повідомила пресслужба Житомирської ОВА.

Зокрема, ці набори вже передано в Житомирський, Бердичівський, Коростенський, Малинський, Любарський та Ружинський центри, де опікуються дітьми з інвалідністю та дітьми, які рятувалися з зони бойових дій.

«Теплі ковдри, дитячі іграшки та набори для зовсім маленьких діточок. Вся це допомога є невіддільною частиною нашого світлого майбутнього. Разом переможемо!» — зазначено у повідомленні.

Більше новин Житомирської області — Житомирські новини.

ЮНІСЕФ є світовим лідером, який просуває та захищає права дітей у 190 країнах, включаючи Україну.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив своє Представництво у Києві у 1997 році. За цей час Фонд надав Уряду України допомогу на загальну суму 130 мільйонів доларів США, що дозволило розробити і реалізувати низку програм у галузі охорони здоров’я, води і санітарії, освіти та захисту прав дітей.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини