У Малині відбудеться Всеукраїнський турнір «Крок до Олімпу»

Традиційний турнір з вільної боротьби проведуть вже вдев’яте 

Наступного тижня, 14 та 15 січня, у  Малинській дитячо-юнацькій спортивній школі відбудеться ІХ Всеукраїнський турнір із вільної боротьби «Крок до Олімпу». Юнаки та дівчата – 11-річного та 12-річного віку – змагатимуться за призи срібного призера ХХХ Олімпійських ігор Валерія Андрійцева.

Про це інформує Малинська міська рада.

Головним суддею змагань зазначений Олексій Федорчук. Змагання проводитимуться у спортивному залі Малинської дитячо-юнацької спортивної школи, що на вул. Тараскіна, 1. Через карантин кількість учасників обмежена до 15 осіб від команди. Фінансуватимуть захід коштом міста та відділення НОК України.

Переможці та призери нагороджуються дипломами, медалями та цінними подарунками. З положенням про проведення  змагань можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що вперше турнір «Крок до Олімпу» у місті Малині був проведений у  грудні 2012 року як відкрита першість Малинської дитячо-юнацької спортивної школи серед юнаків та дівчат з вільної боротьби.  

З 2016 року  змагання вийшли на Всеукраїнський рівень. Головними організаторами турніру традиційно є Малинська міська рада,  Асоціація спортивної боротьби Житомирської області, Житомирське обласне відділення  Національного олімпійського комітету, спортивний клуб «Олімп-Малин» та Малинська дитячо-юнацька спортивна школа.

Читайте також – Єлизавета Кулаківська «Лауреат спортивного 2021 року»: нагородили кращих спортсменів Житомирщини.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини