Пліч-о-пліч: у Малинській громаді пройшов ще один етап всеукраїнських змагань. ФОТО

Золото і срібло між собою розділили команди Луківського та Малинівського ліцеїв

Сьогодні, 22 березня, у Малинській громаді відбувся ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги зі спортивного орієнтування». Учасники мали нагоду показати свої здібності орієнтуватися на місцевості.

Про це повідомило місцеве управління освіти на сторінці фейсбуці.

«Завдання полягало у тому, щоб за допомогою карти та компаса якнайшвидше знайти контрольні пункти. Змагання пройшли у цікавій та захопливій атмосфері.

За результатами командного заліку, золото отримала команда Луківського ліцею, команда Малинівського ліцею отримала срібло. В особистій першості серед дівчат місця розподілили між собою: Аліна Панічук, Крістіна Шевчук, Людмила Грицай», — йдеться у повідомленні.

Серед хлопців: першим став Єгор Гаєвський, другу сходинку посів Кирил Ярмоченко, заслужене третє місце отримав Сергій Чертовський.

Також цього тижня юнацькі команди закладів освіти громади змагалися за першість з баскетболу.

Після гри, призові місця розподілилися наступним чином: Малинський ліцей №1;  Малинський ліцей №5; Гранітненський ліцей.

Учасники змагань з волейболу (фото: Управління освіти)

Довідка: «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

На учнів очікує 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. Щорічно ці змагання проводитимуть з вересня до червня. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести з грудня 2023 до червня 2024 року за п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Наша мета – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини