Софійка і Тимофій: першими цього року у Малині народилися дівчинка та хлопчик

Малюки з’явилися на світ 8 січня

Першою дитиною, яка цьогоріч народилася у Малинській громаді, стала дівчинка. Донечка з’явилася на світ у сім’ї Анни та Олега Федорових. Завідувачка акушерсько-гінекологічного відділення Малинської лікарні Наталія Полянська розповіла MALYN.MEDIA, як почуваються породіллі та немовлята.

«Дівчинка народилася 8 січня, це був кесарів розтин. Але і Софійка, і мама почуваються добре. Вага немовляти 2 кг 910 г. Зріст  50 см. Ми вже виписали їх додому», — розповіла Полянська.

Другим у 2024-ому на світ з’явився хлопчик. Це третя дитина у родині Альони й Дмитра Глущенків. Вага хлопчика 3 кг 380 г, а зріст — 53 см.

«Назвуть синочка Тимофієм. Батько дитини воює на передовій, тому не зміг прийти на виписку, але вітаємо його з народженням синочка. Загалом пологи успішні і дітки здорові. Зичимо їм гарної долі!» — додала на завершення Наталія Полянська.

Батьків також привітало керівництво міста — мер Олександр Ситайло із заступником Віталієм Лукашенком.

«Вітаючи батьків з важливою та радісною подією, міський голова побажав родинам всього найкращого, а дітям – рости здоровими, щасливими та тішити своїх батьків»,написали у фейсбуці міськради.

Редакція MALYN.MEDIA приєднується до вітань і бажає малюкам щасливого дитинства, під мирним небом рідної країни!

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини