Погода у Малині на вихідні: єгипетська спека під хмарами

Стовпчики термометрів піднімуться до позначки вище 30 градусів.

У суботу та неділю, 31 липня та 1 серпня, у Малині зберігатиметься сильна спека. Температура повітря вдень становитиме +30…+32 градуси, запевняють синоптики.

Зокрема, завтра збережеться ясна та суха погода. В обід температура буде +32 градусів. У неділю очікується +31 градус. Щоправда, метеорологи прогнозують дощі.

Нагадуємо, найголовніше у спеку – не виходити без зайвої потреби на вулицю. Якщо ж є така потреба, необхідно одягатися в світлий і просторий одяг з натуральних тканин, що не перетискає судини, обов’язково прикривати голову.

У сильну спеку необхідно пити більше рідини, найкраще зелений чай і компоти до 2,5-3 л, можна прохолодні, але не холодні. Варто уникати газованих і солодких напоїв, а особливо алкогольних. Гуляти біля води, частіше обполіскувати руки й обличчя, а також приймати душ двічі на день – необхідний мінімум у літню спеку.

Багато людей рятуються в спеку за допомогою кондиціонерів. Це, безсумнівно, досить корисний винахід людства, але користуватися ним потрібно обережно. Наприклад, важливо пам’ятати, що різниця температур між приміщенням і вулицею не повинна перевищувати 10 градусів. Крім того, кондиціонер періодично потрібно вимикати і провітрювати приміщення.

Читайте також – На Житомирщині температурний рекорд: востаннє така спека була в 1945 році.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини