Житомир: під наркотиками їхав на роботу… водієм маршрутки

Аби уникнути відповідальності запропонував патрульним хабар.

Сьогодні зранку за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції на вулиці Михайла Грушевського зупинили автомобіль Peugeot. Під час спілкування з водієм та перевірки документів останнього, патрульні виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирщини.

Аби уникнути відповідальності за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду. Як пояснив інспекторам чоловік, він поспішав на роботу де працює водієм маршрутного транспортного засобу.

Від проходження освідування на стан наркотичного сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків.

Фото: патрульна поліція Житомирщини

Надалі патрульні здійснили поверхневу перевірку громадянина та виявили 4 згортки з речовинами, ймовірно, наркотичного походження.

На місце зупинки транспортного засобу патрульні викликали слідчих для фіксації факту надання неправомірної вигоди та вилучення згортків з речовинами, ймовірно, наркотичного походження.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини