Жителька села Ірша пішла по гриби й зникла: пенсіонерка добу провела у лісі

Увечері 17 жовтня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 76-річної мешканки

Пенсіонерка удень пішла у ліс по гриби і не повернулась додому. Пошукові групи поліцейських та лісівників до півночі прочісували місцевість. Уранці до них приєднались місцеві жителі і пошуки продовжились.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Про зникнення пенсіонерки до поліції після 19:00 повідомили сусіди жінки. Під час перевірки інформації працівники слідчо-оперативної групи дізнались, що востаннє її бачили у лісі близько 14:00 за пів кілометра від місця проживання. Однак жінка й до вечора додому не дісталась, а, зважаючи на її вік та стан здоров’я, односельці припускали, що вона може потребувати допомоги.

Кілька пошукових груп поліцейських та лісівників Іршанського господарства до півночі прочісували місцевість у пошуках літньої пенсіонерки, однак марно. Уранці до них долучились місцеві жителі разом зі старостою села та головою громади. Окрім того, у групах односельців соціальних меседжерів поширили інформацію про зникнення бідолашної.

«Десь о 10:00 ранку ми отримали повідомлення про те, що пенсіонерку помітили у лісі грибники. Вона прямувала стежиною приблизно за 2 км від місця проживання. Жінка дійсно ніч провела у лісі, але детальніше пояснити нічого не змогла. Односельці допомогли їй дістатися додому, — розповів начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Куліков. — На щастя, ця пригода завершилась добре і з 76-річною жінкою не трапилось нічого лихого».

Однак так буває далеко не завжди. Так, у Коростенському районі 72-річний Михайло Грищенко ще 28 вересня пішов у ліс і не повернувся. Пошуковим групам досі не вдалося встановити місце перебування пенсіонера.

Тож поліцейські застерігають жителів Полісся, особливо старшого віку, від походів у ліс наодинці. Окрім того, варто обов’язково дбати про теплий одяг, зв’язок та орієнтири на місцевості. Не треба забувати, що частина лісів Житомирщини перебувала у зоні активних бойових дій, що є фактором підвищеної небезпеки.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини