У Малинівці автомобіль на смерть збив чоловіка. Власник авто — поліцейський

Увечері 3 квітня до поліції надійшло повідомлення про ДТП із загиблим у селі Малинівка Малинської МТГ.

На місце виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Правоохоронці встановили автомобіль, причетний до дорожньої пригоди. Водій втік з місця аварії, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про виявлення тіла чоловіка на дорозі сільської вулиці надійшло близько 22:30 години. О 23:05 на території області було введено поліцейську операцію «Перехват», оскільки зафіксовані на місці події обставини свідчили про загибель чоловіка у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Смертельно травмованим виявився місцевий житель, 1974 р.н.», — йдеться в повідомленні.

Завдяки зібраним на місці події речовим доказам вдалося встановити марку та колір машини.

Упродовж ночі співробітники поліції перевіряли автомобілі марки «Шкода» зеленого кольору та їх власників. У результаті на одній з вулиць Малина був виявлений автомобіль з характерними механічними пошкодженнями.

Під час перевірки вставновили, що машина належить 33-річному поліцейському місцевого відділення поліції, який з 1 квітня був відряджений до Управління карного розшуку ГУНП.

Про вказані обставини було негайно повідомлено Територіальне управління Державне бюро рослідувань (ДБР). Нагадаємо, що співробітники ДБР розслідують кримінальні провадження, в яких фігурують правоохоронці, судді та найвищі посадовці.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки або без такого.

Водночас за наказом начальника ГУНП в області інспекцією з особового складу УКЗ ГУНП Житомирщини розпочато службове розслідування. 

Нагадаємо, раніше Офіс генпрокурора відкрив справу щодо можливого побиття поліцейськими 18-річного хлопця у Малині.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини