У Бучанському районі знаходять тіла вбитих окупантами людей

24 жовтня у лісі поблизу Клавдієво-Тарасове знайшли тіло вбитого окупантами цивільного

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік отримав кілька кульових поранень в область серця і ноги. В одязі загиблого знайшли документи на ім’я 48-річного жителя села Діброва. Згодом стало відомо, що чоловік з кінця березня перебував у розшуку як безвісти зниклий.

За свідченнями рідних, під час окупації місцевий житель поїхав велосипедом провідати сестру і не повернувся. Шлях загиблого пролягав саме через ворожі позиції. Дружина впізнала на виявленому одяг, який був на чоловікові в день зникнення.

25 жовтня неподалік Немішаєвого виявили тіло вбитого агресорами мирного жителя

На місці події поблизу Немішаєвого

«Останки знайшли в лісі місцеві жителі. Під час огляду трупа поліцейські встановили, що чоловік загинув саме під час окупації Бучанського району…»

Повідомляється, що зріст вбитого окупантами чоловіка – близько 190 сантиметрів, розмір ноги – 43. Одягнений був у синю куртку, сині джинси, чорні туфлі та темну білизну. У нагрудній кишені куртки загиблого ми знайшли православний хрестик.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини