На Малинщині згорів будинок багатодітної родини: збирають допомогу

Без даху над головою залишились троє маленьких дітей

У ніч з 16 на 17 жовтня у селі Ксаверів сталася трагедія. Вщент за лічені хвилини згорів дерев’яний будинок, у якому проживала багатодітна родина Ольги Степанівни Шармакович та її доньки Василини. Зараз родині збирають допомогу.

Про це повідомили у Малинській міській раді.

Жодних предметів домашнього вжитку, документів, одягу та харчі не вдалося врятувати — вогонь знищив повністю все. У господарстві лишилися корова та картопля.

Тимчасово родина переїхала у село Недашки, на вулицю Садову, 25.  Відомо, що сім’ї виховуються неповнолітні дівчатка-школярки – 11 та 9 років. Також є 16-річна донька-студентка та ще одна доросла донька Василина з сім’єю та семимісячною дитиною.  

У мерії закликають небайдужих допомогти цим родинам  – меблями, технікою, постіллю, харчами, зокрема, для немовляти.

Дівчатка (9 та 12 років) потребують одягу (зріст 140-150 см та 46 розміру для студентки), взуття 33, 36, 38 розміру, а також – шкільне приладдя.

Всі охочі допомогти даній сім’ї, можуть доправити допомогу у приміщення Територіального центру за адресою: м.Малин, вул. Тараскіна 5 з 8:00 до 17:00.

Телефон для зв’язку з соціальними працівниками: 050-518-66-43, приймальня міського голови: 068-692-69-09.

Номер карти обіцяють повідомити згодом.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини