На Малинщині застосовують обмеження електроенергії: графіки не діють

 Лімітів споживання для області дуже мало

Сьогодні, 20 грудня, майже по всій Житомирщині застосовують обмеження електроенергії. Зокрема, йдеться про території Житомирського, Малинського, Романівського, Хорошівського, Чуднівського округів електричних мереж АТ «Житомиробленерго».

Про це повідомляє АТ «Житомиробленерго» у фейсбуці.

«Укладені на ранок графіки погодинних відключень тимчасово не діють. Наданих Укренерго лімітів споживання для нашої області вкрай мало, щоб дотримуватись графіків. Щойно ситуація стабілізується, ми повернемося до погодинних стабілізаційних відключень», — запевнили у Житомиробленерго.

Вранці сьогодні в Укренерго своєю чергою повідомили про ситуацію. Станом на ранок зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі.

«Обстріли БПЛА об’єктів магістральних мереж у центральному регіоні, які відбулися вночі 19 грудня, а також артобстріли на сході України призвели до чергових пошкоджень енергетичної інфраструктури та погіршення ситуації з енергопостачанням, зокрема у центральному регіоні та Києві», — зазначили енергетики.

У столиці забезпечується менше половини потреби споживання, у пріоритеті – живлення критичної інфраструктури.

«Очікується, що сьогодні вдасться включити певне обладнання, яке дозволить дещо підвищити рівень надійності живлення, зменшити дефіцит потужності у столичному енерговузлі та заживити більше споживачів. Ремонтні бригади “Укренерго”, генерації та операторів систем розподілу докладають всіх зусиль для того, щоб покращити енергопостачання», — йдеться у повідомленні.

Що стосується сусідньої Київщини, то 80% столичного регіону без світла. Найскладніша ситуація в Бучанському, Вишгородському, Обухівському та частково Фастівському районах. Це понад 30 громад.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини