Любов зла: в Іршанській громаді чоловікові через ревнощі прокололи живіт

Конфлікт виник під час спільного застілля

Вчора, 7 листопада, виник раптовий конфлікт між двома чоловіками у с. Добрині Іршанської громади. Для одного інцидент закінчився лікарнею, а для іншого – поліцією. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Про це повідомили у Нацполіції Житомирщини.

«Повідомлення про госпіталізацію 28-річного чоловіка надійшло до поліції від фельдшера близько першої ночі. У потерпілого діагностували проникаюче поранення черевної порожнини», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановили, що в одному з будинків села звечора тривало застілля. Після півночі між двома учасниками виник раптовий конфлікт через ревнощі до жінки. Тоді 25-річний господар вдарив опонента у груди.  В результаті  28-річному уродженцю Київщини знадобилась медична допомога та оперативне втручання.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Читайте також – 28 ударів ножем: за вбивство ровесника судитимуть 15-річну дівчину з Коростенського району.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини