Курйозна ДТП у Бердичеві: заснув за кермом — проснувся в магазині

У водія легковика зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 2,51 проміле.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 липня близько 03:30 по вул. Білопільській у Бердичеві, — повідомили в поліції Житомирщини.

«Попередньо, 40-річний водій автомобіля «Opel Vectra», рухаючись вулицею міста, не впорався з керування та заїхав у приміщення магазину. У результаті ДТП пошкоджені майно торговельного закладу та сам транспортний засіб», — йдеться у повідомленні.

“Влучне” попадання

За результатами медичного обстеження у водія легковика зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 2,51 проміле. Сам керманич пояснює, що заснув за кермом.

Відносно чоловіка поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Також правоохоронці зафіксували порушення ним правил адміністративного нагляду, встановленого відповідним рішенням суду, а відтак оформили ще й протокол за ст. 187 КУпАП. Раніше чоловік був засуджений за майнові злочини та завдання тілесних ушкоджень.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини