У Житомирі відкривається нова приватна ліцензована школа. ВІДЕО

Цього року IT STEP SCHOOL Житомир відкриває набір для 5-10-х класів. Один клас нараховуватиме 15 осіб, а загальна кількість учнів у школі близько 90.

Гарна будівля у самому центрі Житомира вже декілька місяців привертає увагу усіх містян. Саме тут 1-го вересня розпочнеться навчальний процес у сучасній ліцензованій приватній школі від академії ШАГ – IT STEP SCHOOL Житомир, — передає СК1.

На базі найкращих практик з усього світу академією ШАГ була розроблена справжня школа майбутнього, де кожна дитина зможе розкрити свій потенціал. Всього таких закладів в Україні вже 14, нині IT STEP SCHOOL відкривається і в Житомирі.

Кожен навчальний заклад має бути місцем розвитку, а учні мають отримувати задоволення від навчання. Для цього необхідні сучасні умови, кваліфіковані викладачі та дійсно важливі та цікаві предмети. Така основна мета була закладена в ідею створення IT STEP SCHOOL

IT STEP SCHOOL – найсучасніша школа, яка має досить великий перелік переваг. Серед них навчання з 9-ї до 17-ї години, замість підручників – планшети та персональні комп’ютери, в кожному класі є куратор. А також поглиблене вивчення іноземних мов. 

Для оптимізації та покращення системи навчання в IT STEP SCHOOL використовують новітні технології. Класи віртуальної реальності, сучасні лабораторії, фото та відео-студії, аудиторії хімії та фізики. 

Відео: Телеканал СК1

Сучасна школа повинна підготувати дітей до майбутнього. Отримувати знання – важливо, але ще більш необхідно навчитися їх застосовувати.

Цього року IT STEP SCHOOL Житомир відкриває набір для 5-10-х класів, однак в майбутньому не виключають можливості працювати з молодшою школою. Один клас нараховуватиме 15 осіб, а загальна кількість учнів у школі близько 90.

Стати учнем IT STEP SCHOOL досить просто. В першу чергу необхідно прийти на консультацію, а потім пройти співбесіду. Записатись можна на сайті школи або академії ШАГ

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини