На системи сигналізації та евакуації для малинських шкіл витратили понад 2 млн грн

Тендери провели вкінці грудня

На Prozorro успішно завершили тендери на встановлення системи пожежної сигналізації та систему евакуації у навчальних закладах Малина. Йдеться одразу про кілька малинських ліцеїв: №3, №4, №5 та №6. Загальна сума витрат – понад 2 млн грн.

Замовником робіт є Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання виконавчого комітету Малинської міської ради.

Так, зокрема, майже 358 тисяч скерували на облаштування системи пожежної сигналізації для приміщення ліцею №5, що на провулку Покровському, 4. Ще 244 тисячі — на встановлення системи керування евакуюванням для цього ж закладу.

Пожежна сигналізація для ліцею №4 коштувала місту 460 тисяч гривень, а система евакуювання — 330 тис. грн.

Переможцем усіх чотирьох тендерів стало Приватне підприємство «Страж-В».

Сума тендеру на встановлення системи пожежної сигналізації та системи керування евакуюванням для приміщення Малинського ліцею №6, що на вулиці Городищенській, 140, — 163 тисячі гривень. По цьому ліцею проведений загальний тендер на два типи сигналізації.

Ще у 222 тисячі обійшлася система евакуації у третьому ліцеї. Окрім цього, 271 тисячу витратили на систему сигналізації у цій же школі. Роботи на двох останніх об’єктах виграв СПД ФО Мазяр Олександр Іванович.

Усі роботи мали завершити до кінця грудня.

Нагадаємо, у вересні начальник управління освіти Малинської міської ради Віталій Коробейник, коментуючи ситуацію з освітою під час війни, говорив, що частина закладів Малина не оснащені системами оповіщення. І через це не можуть повернутися до очного навчання.

Читайте також — У Малині запланували капітальний ремонт другого ліцею: замовили проєкт за 1,5 млн грн

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини