Кращі у метанні м’ячика: вихованці «Ялинки» завершили спортивне літо

Малинські дошкільнята випробовували свої сили у метанні тенісного м’ячика.

У дитячому садочку «Ялинка» завершилась програма «Спортивне літо – 2021». Останнім випробування стало змагання із метання тенісного м’ячика.

За підсумками визначили кращі результати та нагородили маленьких переможців. Так, Даня Сотніченко переміг серед хлопчиків старших груп з результатом 12,50 м. Друге місце посів Нікита Гулькевич (11,00 м), а третє – Павло Хоровець (10,70 м).

Серед дівчаток цієї вікової групи на вищу сходинку п’єдесталу піднялася Дарина Максименко (9,30 м), на другій – Ілона Суріна (9,10 м), а на третій – Анастасія Недашківська.

У «середнячків» Михайло Стельмах здійснив кидок на 12,40 м, що дозволило йому стати переможцем. Його братик Микола посів друге місце (10,50 м),  а замкнув трійку призерів Нікита Штулінський (9,90 м).

Соломія Босенко, Серафима Гарбар та Діана Куксюк зайняли призові місця серед дівчаток.

І, як тут не згадати нашого земляка майстра спорту України міжнародного класу, учасника ХХХІ Олімпійських ігор (2016, м.Ріо-де-Жанейро – 5 місце в метанні списа), чемпіона Європи і України, переможця Кубку України Дмитра Косинського, який починав свій  спортивний шлях з метання м’ячика.

Хтозна, можливо, його послідовники зараз відвідують дитсадок «Ялинка»?

 Нагадаємо, що раніше дошкільнята випробували себе у їзді на самокаті та дитячому велосипеді, а також – у «човниковому»  бігу.

Василь Степаненко
Василь Степаненко
Дослідник історії спорту Малинщини, Заслужений тренер України, президент ГО «Спортивний клуб «Оазис», президент ГО «Житомирська обласна Федерація підводного спорту та підводної діяльності».

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини