«Ялинка» на самокатах і дитячих велосипедах

На старти вийшли 52 дошкільнят.

Змаганнями з їзди на самокатах і велосипедах відзначили День захисту дітей в Закладі дошкільної освіти №8 «Ялинка» міста Малина, на старти яких вийшли 52 вихованців старших та середніх груп.

В цей день можна було помітити, як до дитячого садку дітвора їхали на самокатах та дитячих велосипедах.

Парад самокатів

Дошкільнята змагалися на дистанції 30 м. І відразу було видно в кого є вдома ці засоби пересування, оскільки маленькі власники вміло управляли ними.

У їзді на самокаті у хлопчиків старших груп кращими були Марк Богданов (група «В»), Артем Гончаренко («Б») та   Сіма Іван(«Б»), а у середніх групах – Михайло Стельмах (група «Б»), Володимир Башинський («А») і Віталій Вовденко («А»).

Самокати на старті
Самокат на дистанції

Серед дівчаток старших груп перше місце посіла Анна Яворська («А»), на другому – Олександра Рогожина («А»), на третьому – Анастасія Шпак («Б»), а у «середнячків» призерами стали представники групи «Б» відповідно Діана Куксюк, Соломія Босенко і Єва Михайленко.

В змаганнях з їзди на велосипеді на 30 м призерами стали:

Старші групи.

Хлопчики. 1 місце – Тимофій Мішура («Б»).  2 – Женя Стужук («В»),  3 – Нікита Гулькевич («В»).  Дівчатка. 1 – Ілона Сурина («А»).

Середні групи.

Хлопчики. 1 – Давід Яцкевич («А»).  2 – Нікита Галицький («В»).  3 – Тимофій Зінін («Б»).

Діти отримали перший досвід участі в змаганнях та свої перші дипломи за зайняті призові місця, а також велике задоволення.

Велосипед на дистанції

Василь Степаненко, інструктор з фізичної культури, Заслужений тренер України

Василь Степаненко
Василь Степаненко
Дослідник історії спорту Малинщини, Заслужений тренер України, президент ГО «Спортивний клуб «Оазис», президент ГО «Житомирська обласна Федерація підводного спорту та підводної діяльності».

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини