«Спортивне літо» в «Ялинці» набирає обертів

Вихованці дитячого садочка пробували свої сили у човниковому бігу.

Човниковий біг 4 х 9 м став черговим видом змагань для 39-ти вихованців старших та середніх груп малинського дитсадочка №8 «Ялинка».

По-різному виконують цю вправу дошкільнята. Готуючись до цих стартів, вони не зовсім розуміли човниковий біг як вид змагань: то одночасно брали для переноски два кубики, а не один; або дивилися один на одного, повторюючи помилки суперника. Це була для них своєрідна гра.

Але змагання відбулися і як справилися із завданням вихованці дитсадку, показали результати.

Серед хлопчиків старших груп переміг Тимофій Мішура з результатом 12,0 сек., друге місце посів Тимур Сотніченко (12,3 сек), а на третьому – Нікита Бондарчук (12,4 сек).

У дівчаток цієї вікової групи кращими були Надія Матющенко (12,7 сек.), Анастасія Шпак (12,8 сек.Знімали з перил мосту та виймати з води: київські поліцейські врятували двох самогубців) та Ілона Суріна (14,5 сек.), які і зайняли відповідні призові місця.

Призери серед хлопчиків середніх груп

Переможцями змагань серед вихованців середніх груп стали Богдан Кедись у хлопчиків та Софія Кригіна серед дівчаток. Другими тут були Тимур Василенко і Ангеліна Затешвілі, а на третю сходинку п’єдесталу піднялися Віталій Вовденко та Діана Куксюк.

Призери дівчатка

Наступним видом змагань  стане біг на 20 м (середні групи() та 30 м (старші групи). 

Тож «спортивне літо» в «Ялинці» набирає обертів.

І щасливих вам стартів, дошкільнята!

Василь Степаненко, інструктор з фізичної культури, Заслужений тренер України

Василь Степаненко
Василь Степаненко
Дослідник історії спорту Малинщини, Заслужений тренер України, президент ГО «Спортивний клуб «Оазис», президент ГО «Житомирська обласна Федерація підводного спорту та підводної діяльності».

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини