Харчоблок малинської школи №4 з новим обладнанням

Серед іншого — пароконвектомат з пом’якшувачем води

Однією з «перших ластівок» реформи шкільного харчування на Малинщині є закупівля нового сучасного обладнання для харчоблоку міської школи №4.

Про це повідомила Малинська міська рада.

Це — пароконвектомат з пом’якшувачем води, картоплеочисна та протирочно-різальна машини. Загальна вартість обладнання — 397 тис. 141 грн. Устаткування значно полегшить працю кухарів та дасть змогу готувати корисні та смачні страви, враховуючи інтереси дітей з дієтичними потребами. До того ж компактний за розміром пароконвектомат дозволяє готувати більш складні страви. З ним можна випікати, смажити, тушкувати, томити, варити на пару, і не тільки.

У минулому році їдальню школи №4 було відремонтовано. Зараз учні все ще перебувають на дистанційному навчанні, але скоро тут відновиться і навчання, і харчування.

Загалом у закладах освіти громади триває підготовка до переходу на нове меню. Вже зараз серед традиційних страв з’явилися рибні фішболи, гратен (запіканка з какао), рибні та м’ясні рулети й палички, гуцульський банош.

Читайте також — Шкільне харчування: чи готовий Малин до реформи і чим мають годувати дітей

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини