У Малині перекриють рух через тимчасову переправу: коментар підрядника

Будуть замощувати асфальтобетоном

Наступного тижня, впродовж двох днів  — 29-30 травня — у Малині перекриють рух тимчасовою переправою. Причина: будуть асфальтувати дорогу.

Про це повідомили у фейсбуці Малинської міської ради.

«Рух транспорту буде здійснюватися по об’їзній дорозі через н.п. Візня-Гранітне. Громадський транспорт та спецтехніка рухатимуться через греблю. Просимо водіїв звернути увагу на тимчасову зміну маршруту!» — пише мерія.

Як уточнив в коментарі MALYN.MEDIA представник підрядної організації, яка працює на об’єкті, Петро Сімашко — рух переправою необхідно перекрити, щоб витримати технологію замощення дороги:

«Згідно із договором, переправу будуть застеляти асфальтобетоном. Щоб перекриття було надійним, треба дати йому час і не запускати рух транспорту, щоб уникнути вибоїн, ям тощо. Попередньо за 29-30 травня ми справимося, але, звісно, якщо будуть погодні нюанси, може затягнутися».

Що стосується гарантій, то вони, зі слів підрядника, є лише на будматеріали.

До слова, раніше компанія, яку представляв Сімашко, реконструювала переправу на автошляху Українка-Вирва через Гранітне.

Нагадаємо, що 6 квітня Житомирська ОВА виділила 4 млн грн на відбудову тимчасової переправи. А 14 квітня міський голова Малина у своєму фейсбуці підтвердив, що гроші вже надійшли.

На початку травня підрядник коментував відбудову, наголосивши, що попри те, що роботи стартували без авансу, будівельники вже виконали більшу частину робіт.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини