Тендер на відбудову малинського мосту: найменша пропозиція – 100 млн грн

Таку суму запропонувало ПП «Автомагістраль», яке належить колишньому начальникові Служби автомобільних доріг Київщини

На сайті публічних закупівель розкрили пропозиції учасників тендеру на відбудову мосту через річку Ірша у Малині. Переправу зруйнували на початку березня.

Найдешевша цінова пропозиція у ПП «Автомагістраль» – майже 100 млн грн. Наразі ПП очікує рішення від замовника закупівлі, тобто Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА.

Автомагістраль зареєстрована в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Зазначимо, що загалом гранична вартість цього тендеру складає 105 млн грн. Пріоритет надається учаснику із найнижчою вартістю.

Згідно з офіційною документацією і технічним завданням, передбачається власне капітальний ремонт, проте послужний список кошторису на понад 700 позицій говорить про повноцінну реконструкцію та відбудову.

Зазначимо, що процедуру капремонту легше погодити на всіх етапах, ніж роботи із реконструкції.

Якщо тендер пройде успішно, то майбутній переможець повинен буде завершити роботи до 31 грудня 2022 року.

На час робіт планують облаштувати тимчасову об’їзну дорогу.

Паралельно також оголосили тендер на технічний нагляд за капремонтом міської переправи. Ці послуги оцінили у 1,5 млн грн.

Зазначимо, що капітальний ремонт мосту через Іршу, який вже давно «втомився» від навантажень та інтенсивного трафіку, планували ще на початку року, до війни. Тоді витрати оцінювали у майже 65 млн грн.

Читайте також – Малинська «пустеля»: що заважає міській владі втихомирити куряву на об’їзному мосту

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини