Спроба №2: з Малина знову курсуватимуть приміські маршрутки

Транспорт скасовували через відсутність пального

Від завтра, з 8 червня, по Малинській громаді відновлюється рух приміського транспорту. Маршрутки їздитимуть тільки в окремі дні тижня.

Про це інформує Малинська міська рада.

Автобуси у середу і п’ятницю курсуватимуть за звичним графіком. Щодо можливих змін у подальшій роботі інформуватимуть додатково.

Розклад маршруток

На останньому засіданні міськвиконкому, 1 червня, прийняли рішення про укладання тимчасового договору з ФОП Столяр на приміські перевезення. Договір буде дійсним впродовж трьох місяців.

«Укласти тимчасовий договір з ФОП Столяр О.В. на право здійснення пасажирських перевезень на приміських маршрутах «Малин – Візня ч/з Зибен», «Малин – Будо Вороб’ї», «Малин – Яблунівка», «Малин – Мар’ятин», «Малин – Гута Логанівська», «Малин – Ворсівка», «Малин – Буки, Луки», «Малин – Морозівка», «Малин  – Малинівка» з 01.06.2022 терміном на три місяці», – йдеться дослівно у рішенні. 

Нагадаємо, що через війну Малин жив без приміського сполучення понад два місяці. З 7 травня маршрутки відновили. Але вже 18 травня скасували. Причиною тобі був брак палива.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини