Наступного тижня у Малині розпочнеться демонтаж мосту через Іршу: прохід заборонять

Для пішоходів облаштували тимчасову пішохідну зону

З понеділка, 6 березня, у Малині розпочнеться демонтаж фабричного мосту. Прохід буде заборонено.

Про це повідомила Малинська міська рада.

«Згідно з інформацією ТОВ «ПБС» (підрядної дорожньої організації), з понеділка, 6 березня, у зв’язку з запланованими роботами розпочнеться демонтаж фабричного мосту  разом з дощатим переходом. Прохід тут буде заборонено», — йдеться дослівно у повідомленні.

Зміниться маршрут для пішоходів. Для їхньої безпеки підрядниками, які ремонтують міст, облаштовано тимчасову пішохідну  зону  із встановленими обмежувальними елементами. Вона пролягатиме від повороту на центр по вул. Гагаріна по дорозі, ближчій до дамби.

«Потік транспорту у цьому напрямку значний, просимо бути уважними та рухатися лише по визначеній для цього території», — закликали у мерії.

Улітку минулого року оголосили тендер на відбудову «фабричного» мосту. Вартість відбудови оцінили у 105 млн грн. Згідно з укладеного договору, роботи мали завершити до кінця 2022-го.

У грудні мерія повідомила, що переправу введуть в експлуатацію вже до кінця 2023-го. До слова, відновлювати переправу через Іршу буде фаворит «Великого будівництва» – фірма колишнього директора Буковеля, яка запропонувала найдорожчий прайс.

Зазначимо, що капітальний ремонт мосту через Іршу, який вже давно «втомився» від навантажень та інтенсивного трафіку, планували ще на початку минулого року, до війни. Тоді витрати оцінювали у майже 65 млн грн.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини