На території Малинської громади відновлюють рух маршруток

Громадський транспорт курсуватиме з обмеженнями.

У четвер, 15 квітня, на позачерговому засіданні міської комісії з ТЕБ та НС вирішили відновити  рух  громадського транспорту на території Малинської громади. Про це повідомили на офіційному сайті Малинської міськради.

Маршрутки виїдуть на рейс у понеділок, 19 квітня. Але працюватимуть з обмеженнями.

«Робота громадського транспорту відновлюється із дотриманням умови щодо перевезення пасажирів у кількості 50% місць для сидіння. Перевізникам рекомендують виділити додаткові автобуси у години пік, щоб уникнути скупчення пасажирів», – йдеться у повідомленні.

Також з 19 квітня на території нашої громади відновлять навчання для учнів початкової школи. Водночас школярі 5-11 класів й надалі навчатимуться в дистанційному режимі.

Нагадаємо, що 13 березня призупинили рух міського громадського транспорту по Малину. Згодом через погіршення ситуацій із захворюваністю заборону продовжили, залишивши лише спецрейси.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини