На Малинщині офіційно дозволили продавати алкоголь: є обмеження

«Сухий закон» ввели ще у перші дні війни

Від 10 травня на території Малинської громади дозволили продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв. Щоправда, придбати спиртне можна лише з 10:00 до 19:00.

Про це йдеться у розпорядженні Малинського міського голови.

«Погодити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива з 10:00 до 19:00 на території Малинської міської територіальної громади суб’єктами господарювання, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, починаючи з 10 травня», – зазначено дослівно у розпорядження мера Олександра Ситайла.

Заборонено й надалі продавати алкоголь військовим, теробороні та будь-яким іншим озброєним особам, які виконують службові обов’язки.

У супермаркетах Малина поки що вибір цієї категорії товарів нерясний. Місцеві магазини також ще несміливо виставляють на полиці алкоголь.

Нагадаємо, що 28 лютого Рада оборони Житомирщини заборонила продаж будь-яких алкогольних напоїв на всій території області, а 15 березня ця ж Рада своїм рішенням дозволила продаж слабоалкогольних напоїв та пива з 10:00 до 18:00 виключно цивільному населенню в магазинах, що мають відповідну ліцензію.

Проте тоді керівництво Малина окремо продовжило заборону на території громади через активні бойові дії.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини