Малин квітковий: попри війну на території міста висадять декілька тисяч саджанців

Розсаду планують висаджувати вже у травні

Працівники КП «Екоресурсу» планують висадити декілька тисяч рослин на клумбах громади. Від початку війни комунальники доглядали за саджанцями у теплиці. І тепер готують їх до висадки по місту.

«Розсаду починаємо готувати зазвичай ще взимку, із закупленого насіння. Деякі рослини вирощуємо в ящиках. Потім розсада підростає і ми починаємо її формувати у горщики. Цьогоріч війна внесла не малі корективи у звичну роботу КП “Екоресурс”, але ми рослини посадили й попікірували. Далі дивимося, якою буде погода на вулиці. Якщо стане тепліше, то почнемо висаджувати рослини у громаді десь у травні»,розповідає директор КП «Екоресурс» Вадим Сафрончук.

Під час війни працівники підприємства  також продовжують виконувати свою щоденну роботу: вивозити сміття, кронувати дерева, прибирати вулиці.

Як писав MALYN.MEDIA, навіть під час активний бойових дій, попри обстріли та небезпеку, щодня на роботу виходили 12 комунальників.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини