Війна війною, а сміття треба вивозити: як працює КП «Екоресурс» у Малині

Попри обстріли та небезпеку щодня на роботу виходять 12 комунальників

Сьогодні в Україні відзначають День комунальника. Про роботу малинських працівників, які під час війни щодня продовжують прибирати місто, говоримо з директором КП «Екоресурс» Вадимом Сафранчуком:

— Від початку війни працюємо у штатному режимі. Роботи нам вистачає. До всього ще й додаються наслідки обстрілів: коли з повітря атакували центр, наші працівники допомагали забивати вікна у міській раді, прибирали сміття.

Усі працівники на місці, ніхто з наших не евакуювався, хоча серед нас є й жінки. Зараз, до слова, вони займаються теплицею. Ми є балансоутримувачами міських клумб, але розсаду вирішили не купляти, вирощуємо самі з купленого насіння. Згодом будемо це все висаджувати.

На своїх робочих місцях також охоронці, сміттєзвалище працює, тому сміття вивозимо безперебійно. Єдине не викликаємо на роботу поки що тих, хто займається обрізкою дерев — в умовах постійних сирен їм працювати незручно і небезпечно.

Помагаємо також нашій теробороні. Віддали їм ЗІЛ. Також допомагаємо їм паливом, але зараз і в самих вже запаси закінчуються. Проте хвилюватися не варто: думаю, що на рівні міста ми це питання вирішимо.

Читайте також Ліквідовують аварії під час сирен: як працює «Малин Енергоінвест» і чому треба платити комуналку

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини