Заступився за дружину: у Малині судили чоловіка, який на вулиці напав на жінку

Чоловік ногами наносив удари потерпілій

Інцидент трапився на вулиці Гагаріна ще восени 2018-го, але Малинський районний суд виніс вирок минулого тижня.

За матеріалами суду, у листопаді 2018-го, близько 9:30 поблизу магазину «Вікторія» у Малині розгорівся конфлікт. Дві мешканки посварилися через зняття готівки з банкомата. У сварку втрутився чоловік однієї з учасниць, який власне й постав перед судом за цей інцидент.

Начебто захищаючи дружину, він побив її опонентку. Зокрема, схопив обома руками та штовхнув у стіну. Потерпіла отримала синці на грудях, плечах, стегнах, струс головного мозку. Тілесні ушкоджені зазначені як легкі та середньої ступені тяжкості.

Підсудний свою вину не визнав. Сказав, що захистився за дружину після того, як потерпіла намагалася плюнути на жінку. І що не планував нападати на неї…

Сама ж потерпіла розповіла, що у той день знімала біля банкомата гроші. Їй потрібні були 10 тис. грн, але банкомат видавав лише по 1000 – це, зі слів побитої, і стало причиною невдоволення пари. Аргументом було те, що велика кількість операції затримує чергу. Плюнути на розлючених чоловіка і жінку вона справді збиралася, але в цей момент на неї напали.

Експерт, до слова, спростував частину побоїв, зокрема, синці на грудях та плечах. Зазначається, що це наслідки ударів тупим предметом, а не від падіння чи удару об стіну. Потерпіла це заперечувала.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому рік іспитового терміну. Він має періодично відмічатися у поліції та протягом цього часу не «проштрафитися» з іншими злочинами. Він також має виплатити потерпілій майже 10 тис. грн матеріальної та моральної компенсації.

Читайте також — На Малинщині винесли вирок винуватцеві ДТП, в якому постраждав 10-річний хлопчик

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини