У Радомишлі обікрали відвідувачку перукарні: підозрювана приїхала в суд як обвинувачена

Оперативники з’ясували, що крадіжку могла вчинити 61-річна жителька Чоповицької громади

10 січня відвідувачка міської перукарні виявила зникнення з її сумки близько 6 тисяч гривень. Крадіжка сталася у той час, коли 17-річна дівчина робила зачіску. 

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського райуправління. Правоохоронці зібрали першочергову інформацію й розпочали досудове розслідування.

Вже за кілька днів оперативники кримінальної поліції з’ясували, що крадіжку могла вчинити 61-річна жителька Чоповицької громади Коростенського району.

Жінку раніше неодноразово викривали у злочинах, вчинених за схожою схемою: вона заходила до перукарень, тренажерних залів тощо у різних містах Житомирщини та викрадала цінності, залишені відвідувачами без нагляду.

Того дня вона була на судовому засіданні у м. Радомишлі, де фігурує як обвинувачена. А потому жінка зайшла до місцевого салону краси…

Поліцейські зібрали свідчення її причетності до події. Слідчі оголосили жінці про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 4 ст. 185 КК України). У неї вилучили частину викрадених грошей, решту вона встигла витратити.

Законодавством таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі строком від 5 до 8 років.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини