Смалив живцем і знімав на відео: у Малині судили місцевого жителя за катування поросяти

Чоловіка засудили до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки

Днями Малинський районний суд розглядав справу знущання над твариною. Дорослий з неповнолітнім з допомогою газового пальника вбили породисте порося на пилорамі у Тростяниці.

Про це йдеться у вироку Малинського районного суду від 13 грудня.

Цей випадок трапився у грудні 2019 року. Тоді 22-річний мешканець разом із неповнолітнім спільником вирішили жорстоко вбити порося породи в`єтнамська вислобрюха свиня. Тварину витягли з клітки та за допомогою підготовленого газового пальника почали живцем обпалювати тіло. Увесь процес спільник, учень ліцею, знімав на відео, яке пізніше виклали у соцмережі.

Розправа над живою твариною викликала обурення серед користувачів Інтернету, які власне і повідомили правоохоронцям про цей випадок.

«На відео зафіксовано, як на землі лежить в`єтнамське порося чорного кольору, а особа чоловічої статі, яка одягнена в темно-синю куртку та чорні штани, обпалює шерсть та рило поросяти, що ворушиться, газовим пальником, утримуючи при цьому тварину лівою ногою», – йдеться у матеріалах справи.

У залі суду підсудний визнав свою вину та підтвердив, що саме він є на відео.  Суд вивчив зібрані докази і виніс вирок чоловікові. Йому призначили покарання – 5 років позбавлення волі. Проте звільнили від відбування основного покарання у виді позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки. Це означає, якщо впродовж двох років підсудний ще раз вчинить будь-який злочин, то його справді запроторять за ґрати на 5 років.

Водночас стосовно його спільника, учня ліцею, провадження зупинене. Відео зі своєї сторінки в Інстаграм він видалив, проте там залишилися фото з обпаленим поросям.

Читайте також – Адвокати звинувачених у вбивстві Олени Журахівської знову просили пом’якшити вирок.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини