Коростенець облився бензином, забарикадувався та стріляв у поліцейських

У ході сімейної сварки облив кімнату та себе бензином погрожуючи підпалити оселю.

25 квітня близько 22:30 жителька м. Коростеня повідомила на спецлінію «102» про сімейний конфлікт зі співмешканцем, у ході якого чоловік вдавався до насилля, — повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Відтак о 23:30 начальник Головного управління НП в Житомирській області на території м. Коростеня ввів у дію спеціальну операцію по затриманню озброєного правопорушника.

На місце події прибули спецпризначенці КОРДу.

«Зважаючи на небезпеку, яку чоловік становив і для себе, і для оточуючих людей, слід було діяти обережно і виважено. Відтак КОРДівці упродовж більше трьох годин проводили перемовини із забарикадованим у будинку чоловіком, отримавши при цьому необхідну інформацію та зорієнтувавшись із подальшими діями. Під час виконання однієї з домовленостей група спецпризначенців зайшли у будинок і миттєво затримали господаря. У результаті операції ніхто з людей не постраждав. З оселі вилучено пістолет, попередньо, травматичної дії», – прокоментував начальник ГУ Нацполіції Житомирщини Юрій Олійник.

Нині 45-річний коростенець перебуває під вартою у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Попередня кваліфікація події – ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Проводяться необхідні процесуальні слідчі дії.

Відео: поліція Житомирщини

За чинним законодавством за вказане правопорушення передбачено покарання від 9 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Раніше MALYN.MEDIA писав, що у Коростені під час застілля двом чоловікам розбили голови садовим інструментом.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини