Приватизували 2 га земель Тетерівського держлісгоспу: ексголові Бородянської РДА вручили підозру

ДБР підозрює експосадовця у службовій недбалості

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому голові Бородянської районної державної адміністрації Київської області, через недбалість якого цінні державні землі «Тетерівського лісгоспу» площею 2 га перейшли у приватну власність.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Посадовець допустив незаконне відведення у власність громадянина земельної ділянки, яка перебувала у користуванні держпідприємства «Тетерівський лісгосп», на території Бородянського району Київської області.

Обіймаючи посаду голови райдержадміністрації, він не забезпечив перевірки наявності законних підстав для відведення державної землі у приватну власність.

Експосадовець підозрюється у службовій недбалості (ч 1. ст. 367 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 2 років.

На цей час вирішується питання про обрання запобіжного заходу і встановлення інших фактів та обставин вчинення кримінального правопорушення.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід – ДБР.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини