Липи, берези і дуби: у Малині висадили новий сквер

Саджанці дерев посадили в мікрорайоні БАМу.

До Дня довкілля, яке відзначають 17 квітня, в Малині громада з владою висадила новий сквер. Про це повідомили у пресслужбі Малинської міської ради.

Попередньо комунальники та працівники  ДП «Малинське лісове господарство», ДП «Лісгосп АПК» підготували ґрунт для посадки.

Акція розпочалась об 11:00 у суботу.  За кілька годин учасники засадили пустир саджанцями берези, модрини, дуба, липи та ялини. У майбутньому на цьому місці планують ще облаштувати доріжки та встановити лавочки.

«Долучились до висадки дерев міський голова Олександр Ситайло та місцеві депутати, голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк, нардеп Андрій Пузійчук, депутати облради Сергій Диняк та Олег Дзюбенко. Щиро віримо, що це місце стане улюбленим для зустрічей і сімейного відпочинку малинців та гостей краю», – йдеться у повідомленні.

Читайте також – у Бучі розцвіло «королівство магнолій». Ці квіти славляться пишним, блідо-рожевим цвітом із неймовірним ароматом.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини