«Агрономія» у дачному кооперативі «Букач»

Власник асенізаторної машини виливає «добрива» на приватизовану ділянку

Вже декілька місяців, як на території «Букачів» регулярно почало з’являтися авто спеціального призначення — доволі впізнаваного.

Така техніка інколи й справді потрібна, бо треба вивозити. Але, як виявилося, у цьому випадку автомобіль навпаки — привозить…

З автомобіля зливають нечистоти прямо на землю. «Агроном» посилається на те, що це його приватизована ділянка й він удобрює землю, запевняючи, що то вода.

Але вода має доволі специфічний запах, який добре відчувають сусіди, на зауваження яких не звертають уваги, а то й погрожують, захищаючи власне право «виливати воду в себе на городі».

До того ж неподалік є канава для відводу дощових вод, куди можуть потрапляти «добрива», і чи не на кожній ділянці — криниця.

Щодо ділянки, то хоч вона й приватизована, городництвом там давно ніхто не займається, але вдобрюється так, що й сусідам вистачить.

Перефразувавши відомий вислів, скажемо: «шляхи “води” несповідимі» і хто зна, чи не буде «вдобрена» ваша дачна кава.

Відео надіслане нашими читачами. Розмова «на городі»…

Розмова “на городі”

Нижче додамо відео, на якому видно, що це не поодинокий випадок. «Городний сезон» розпочався — ще коли на вулиці лежав сніг…

Ще лежить сніг

Занепокоєні жителі прилеглих ділянок хочуть знати, наскільки є безпечним таке «городництво», й мають намір звернутися до влади та правоохоронних органів. Наразі запрошують небайдужих жителів садово-дачного кооперативу доєднатися до ініціативи.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини