Новим директором Малинської лікарні призначили хірурга Антона Гончарука

Він був учнем відомого хірурга Анатолія Гаманюка

Сьогодні малинський міський голова Олександр Ситайло разом із заступником Віталієм Лукашенком представив колективу лікарні нового керівника. Директором став 44-річний  хірург Антон Гончарук.

«Хочу подякувати малинським лікарям за їх нелегку працю, особливо в умовах російської агресії. Наша лікарня – одна з найкращих і тут працюють дійсно «янголи в білих халатах», — наголосив Олександр Ситайло.

Антон Віталійович Гончарук народився 2 листопада 1978 року в селищі Дзержинськ (тепер Романів) Житомирської області. 20 років працює лікарем-хірургом Малинського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Є учнем досвідченого лікаря-хірурга, почесного громадянина Малина, завідувача хірургічного відділення Анатолія Івановича Гаманюка.

Kращий хірург області А.І.Гаманюк разом зі своїми учнями – Олексієм Дордюком та Антоном Гончаруком

Також відомо, що у 2020-ому, під час останніх місцевих виборів, він був у команді «Нашого краю». Зокрема, тоді він зазначав наступне:

«Не помилюся, коли скажу, що професія хірурга чи не найбільше виховує в людини надзвичайно важливу рису — відповідальність. Хірург не має права на помилку і несе колосальну відповідальність перед пацієнтом. Дивлячись на відсутність цієї риси у багатьох політиків та чиновників, розумію, що тривати так далі не може.

Хочу зробити все від мене залежне, аби у медичній сфері Малинщини нарешті почали відбуватися серйозні зміни на краще. Однак розумію — без сильного плеча підтримки нічого зробити не зможу. Тому я в команді «Нашого краю».

А відсьогодні Гончарук буде очолювати важливий медзаклад Малина. Він подякував за виявлену довіру та зауважив, що перед ним як керівником закладу стоять непрості виклики, враховуючи складну ситуацію в державі. Тому своїм першочерговим завданням бачить збереження кадрового потенціалу ввіреного йому закладу.

Його попередник – також хірург Тарас Шевченко – буде тепер обіймати посаду начмеда. Він досить тривалий час очолював лікарню в особливо тяжкий період для нашої громади та доклав багато зусиль для того, аби заклад працював повноцінно.

Зазначимо також, що у 2019-ому перемогу у конкурсі на посаду директора здобула Анна Копилова.  На початку лютого вона поступилася кріслом 30-річному Тарасові Шевченкові.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини