Депутати Житомирської облради вирішили передати громадам списані «швидкі»

Обласні обранці вирішили запитати керівників громад області, чи раптом їм не потрібен трухляві автомобілі

Постійна комісія з питань комунальної власності та майнових відносин Житомирської облради 23 листопада провела виїзне засідання в КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Відвідавши комунальне некомерційне підприємство, члени комісії розглянули питання щодо дозволу на списання з балансу підприємства 25 зношених спецавтомобілів.

Про це 23 листопада повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«7 питань порядку денного розглянула постійна комісія з питань комунальної власності та майнових відносин. Свою роботу депутати розпочали з виїзного засідання на базі Комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Там присутні ознайомились з роботою закладу, перевірили матеріально технічний стан автотранспорту», – йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що в обласній раді депутати продовжили опрацювання ряду питань, зокрема щодо дозволу на списання з балансу підприємства 25 транспортних засобів на загальну суму 1 млн 65 тис 44 грн, що непридатні для подальшого використання та не підлягають відновлювальному ремонту у зв’язку з відсутністю більшості необхідних комплектуючих. Оціночна ринкова вартість списаного транспорту становить 224 тис 158 грн.

Присутні вирішили доручити до 10 грудня провести роботу з керівниками громад області щодо можливої передачі даного автотранспорту на їх баланс.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини