Мешканці Малина передали на схід вантажівку гостинців

У місті проходила акція «Зігрій теплом захисника», під час якої зібрали допомогу для військових

Наприкінці минулого тижня завершили  акцію «Зігрій теплом захисника», яка була оголошена Малинською міською радою з метою підтримки захисників України.

Про це повідомили у пресслужбі Малинської міської ради.

20 листопада міський голова Олександр Ситайло разом із своїми радниками Леонідом Кравцем та Ігорем Малегусом доставили зібрану допомогу від Малинської громади військовослужбовцям 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, яка наразі виконує завдання в зоні проведення АТО/ООС.

«Хлопці-захисники були розчулені увагою земляків та щиро дякували за підтримку. Висловлюємо щиро вдячність всім, хто приєднався до акції «Зігрій теплом захисника» та надав допомогу нашим захисникам», – зазначають у мерії.

До акції долучились учні та педагоги Малинських міських шкіл № 3, №4, №5, а також Дібрівської ЗОШ та Недашківського НВК, вихованці та трудовий колектив ЦНТТ, працівники ІРЦ, ветеринарної служби громади, мерія, центр самообслуговування та підприємці.  

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини