Олега Дзюбенка обрали першим заступником голови Житомирської облради

Депутат від нашого округу 42-річний Олег Дзюбенко, який представляє партію «Наш край», став першим заступником голови Житомирської обласної ради. 

«За» відповідне рішення депутати проголосували на першій сесії облради в новому складі у п’ятницю, 27 листопада. Про це виданню ІнфоМалин повідомили  у пресслужбі Житомирської облради. 

Відомо, що кандидатуру Дзюбенка підтримали 53 депутати із 62 присутніх. Загалом раду утворюють 64 обранці, але двох депутатів не було.  

Результати таємного голосування депутатський корпус зустрів оплесками, а Дзюбенко своєю чергою подякував колегам за підтримку. 

«Хочу подякувати новообраному голові облради за те, що він підтримав мою кандидатуру і висунув на голосування. Також хочу подякувати колегам із моєї рідної фракції, які довірили мені таку роль. І, звичайно ж, рідній Житомирщині також дякую», – зазначив новообраний перший заступник голови Житомирської облради Олег Дзюбенко. 

Він також коротко розповів про своє бачення роботи обласної ради у найближчі роки.

«Як найвищий орган представницької влади в області, Житомирська облрада стратегічним напрямком своєї діяльності повинна вважати підтримку місцевого самоврядування. А також налагоджувати конструктивну співпрацю з виконавчою владою в регіоні. Окрім того, серед пріоритетів  – сприяти дотриманню законності та правопорядку в області», – підкреслив під час виступу Дзюбенко. 

Нагадаємо, що Олег Дзюбенко очолює ДП «Малинське лісове господарство». У 2015-ому він пройшов в Житомирську облраду від БПП. Під час цієї каденції був обраний головою бюджетної комісії. На останніх виборах Дзюбенко балотувався  від політичної сили «Наш Край». 

Голова Малинської громади Олександр Ситайло привітав його із новою посадою і наголосив, що тепер спільними зусиллями Малинщина зробить суттєвий крок у напрямку розвитку.

«Переконаний, що Ваші професійні якості, набутий досвід, невичерпна енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів жителів рідної Малинщини», – написав на своїй Facebook-сторінці Олександр Ситайло. 

До слова, на першому пленарному засіданні також вибрали нового голову Житомирської облради. Ним став Володимир Федоренко від «Слуги народу», який понад рік обіймав посаду першого заступника Житомирської ОДА. Водночас заступником голови облради призначили Володимира Ширму – він очолював обласну раду минулого скликання, а на останніх виборах балотувався від «Пропозиції».

Як писав раніше ІнфоМалин, за результатами виборів обласну раду VIII скликання сформували 9 партій. Найбільше депутатів в облраду «завели» політичні сили «Слуга народу», «Наш край» та «Європейська солідарність».  

Олена ПЕТРЕНКО

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини