На Житомирщині прийняли всі місцеві бюджети

У Житомирській області всі місцеві бюджети прийняли до нового року.

Про це сьогодні повідомив консультант з бюджетних питань АМУ Сергій Гаращук.

«Загалом, — зауважив експерт, — маємо в області 71 місцевий бюджет: 66 бюджетів органів місцевого самоврядування, 1 обласний та 4 районні бюджети. Станом на 29 грудня усі ради області прийняли рішення про місцеві бюджети на 2021 рік.

Особливістю та відмінністю процесу формування бюджетів у поточному році  була робота в умовах невизначеності. Законодавець не встигав реагувати на зміни суспільних відносин внаслідок адміністративної реформи. Серйозним викликом стали також кризові явища, спричинені пандемією COVID-19. Та ще й виборчий процес збігся з  процесом формування бюджетів.

Не зважаючи на усі ці виклики місцеві бюджети нашої області прийняті до нового року. Це дає змогу забезпечувати стабільне фінансування з місцевих бюджетів усіх запланованих програм та заходів, забезпечувати безперебійне функціонування бюджетних установ та закладів».

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини