Ворог завдав удару по об’єкту інфраструктури у Звягельській громаді

Влада рекомендує місцевим жителям залишатися в приміщеннях із закритими вікнами. У закладах загальної середньої освіти ввели дистанційне навчання.

Про це повідомила Звягельська міська рада

«Сьогодні вночі росія завдала удару по обʼєкту інфраструктури громади. Жертв серед мирного населення немає.

Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами.

Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та у вищому професійному училищі.

Щодо закладів дошкільної освіти: для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи.

Спостерігайте за ситуацією та за інформаційними повідомленнями на офіційних інформаційних ресурсах Звягельської міської ради.

Памʼятаймо, хто наш ворог!»

Оновлено. Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко вранці 8 квітня повідомив в ефірі Радіо Свобода, що забруднення в області внаслідок російської атаки наразі не фіксують, заходи у Звягельській громаді превентивні.

«Сьогодні о 2.35 ночі було атаковано об’єкт інфраструктури. Хочу одразу відзначити, що немає постраждалих і це найголовніше. Те, що Звягельська міська рада сьогодні рекомендує не виходити на вулицю і прийняли рішення, що сьогодні діти навчаються дистанційно, це насамперед превентивна міра і це перевірка нас чи можемо ми працювати в умовах можливої ескалації. Зараз прямої загрози немає.

Працює оперативно-слідча група для встановлення і для фіксації злочинів російської федерації проти мирної, підкреслюю, мирної інфраструктури нашої держави. Ми все одно переможемо», — розповів Віталій Бунечко.

На запитання журналістів «Радіо Свобода» чи існує загроза забруднення, що може нести в собі велику небезпеку, Віталій Бунечко запевнив, що така загроза на разі не фіксується, а на місці працює екологічна інспекція.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини