У Малині на колінах прощалися із 44-річним загиблим Героєм. ФОТО

Андрій Лисенко загинув на Донеччині 17 травня

Сьогодні, 22 травня, Малинська громада провела в останню дорогу Андрія Володимировича Лисенка – старшого сержанта, командира машини мотопіхотного взводу мотопіхотної роти однієї із військових частин. Він загинув 17 травня.

Про це повідомила Малинська міська рада.

Відомо, що Андрій Лисенко народився у місті Малин, закінчив школу №3. Потім була військова строкова служба, далі – робота, сім’я, народження доньки Тетяни.

«Йому було всього 44… Попереду могло бути ще стільки всього! Та жорстока війна без жалю забрала його життя. 17 травня під час обстрілу з боку російських військ під населеним пунктом Васюківка Донецької області Андрій Володимирович загинув. Вірний військовій присязі і рідній Україні, він з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього подиху захищаючи суверенітет та незалежність своєї країни», — пише мерія.

Попрощатися із воїном прийшли друзі та знайомі, військовослужбовці, керівництво та мешканці громади. Щирі слова співчуття рідним та близьким Героя висловили міський голова Олександр Ситайло, військовий комісар Олександр Сердюк та перший заступник голови Коростенської РВА Сергій Кириченко.

Вічна пам’ять Герою!

Завтра, 23 травня, у Малині прощатимуться з Євгеном Осаулком.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини