Траурний понеділок: у Малин приїхав кортеж із тілом молодого воїна. ФОТО

Чоловікові було всього 31 рік

Вранці, на День Святого Миколая вулиці Малина мають мало спільного зі святом. До міста привезли тіло загиблого військового, який поліг у боях за Донеччину 12 грудня. Ім’я Героя — Валерій Радік. Його життя обірвалося у 31-річному віці.

Зустріти воїна традиційно зібралися на вулицях міста не лише близькі, а й керівництво міста, військові, побратими…

«Живим коридором, на колінах, з квітами зустріли жителі міста загиблого Героя — Валерія Вікторовича Радіка, який загинув у боях за Україну»,  — пише мерія.

Відспівають загиблого о 12:30 у селі Горинь, поховають — у Гуті-Логанівській.

Також 19 грудня у Малинській громаді  розпорядженням міського голови Олександра Ситайла оголошено Днем Жалоби.

«На знак скорботи за загиблими просимо приспустити Державний Прапор України на будинках i спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ i організацій громади», — йдеться дослівно у розпорядженні.

У цей день на території громади заборонено проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у громадських місцях та громадському транспорті.

Як писало MALYN.MEDIA, Валерій Радік загинув у межах населеного пункту Мар’їнка Донецької області. Він був призваний на службу третім відділом Коростенського РТЦК та СП.

Нагадаємо, з вересня міська рада рішеннями сесії почала надавати загиблим землякам статуси почесних громадян Малинської громади.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини