На Житомирщині за добу у результаті авіаударів загинули 7 та травмовані 12 людей, — поліція

Обстріляли село Пиріжки — без плотерпілих

Упродовж доби 9 березня на території області, практично, безперервно лунали сигнали повітряної тривоги. Так, у результаті авіаобстрілів до десятка населених пунктів області зазнали втрат, у тому числі людських. Наразі поліцейські документують обставини воєнних злочинів російського агресора.

Про це 10 березня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

У м. Житомирі після 19 години у результаті падіння ракети було зруйновано приватний будинок, пошкоджено розташовану поруч АЗС, котельню і теплотрасу та вибиті шибки у двох лікарнях міста. Двоє житомирян травмовані. 

Після півночі, уже 10 березня, попадання ракети на дорогу у с. Старій Котельні Волицької громади призвело до загибелі 5 людей та поранення ще 6. 

Після 23 години 9 березня стало відомо про обстріл невідомими екіпажу групи реагування патрульної поліції Коростенського РУП. У результаті вогнепальні поранення отримали двоє правоохоронців, які були доставлені до медичних закладів.

Також у м. Коростені під час ракетного обстрілу райцентру було поранено ще двох громадян, які нині перебувають у лікувальних закладах. Станом на 9:30 стало відомо про 1 загиблого.

Цієї доби до поліції надійшло повідомлення  і про загибель чоловіка у с. Новополі Оліївської громади.

За наявною інформацією, обстрілам також були піддані низка інших населених пунктів області, зокрема с. Бистри у Житомирському районі, с. Пиріжки Малинської громади  та інші. Наразі відомостей про потерпілих не надходило. Водночас зафіксовані руйнування житлових будинків місцевих мешканців. 

На місцях усіх подій працювали та продовжують роботу слідчо-оперативні групи відділів та відділень поліції Житомирщини. Фіксуються усі обставини та масштаби руйнувань, а також вилучаються наочні свідчення воєнних злочинів.

Усі зібрані матеріали передаються до компетентних органів для долучення до відповідних кримінальних проваджень.

Читайте також — Зруйновані домівки: у Дії прийматимуть заявки на відшкодування житла

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини