На Житомирщині перевантажений мобільний зв’язок

Мешканців просять зменшити навантаження на мобільну мережу

Внаслідок ракетних обстрілів у Житомирській області фіксують перевантаження мобільної мережі. Щоб зв’язок працював стабільно, необхідно зменшити навантаження на мобільну мережу.

Про це повідомляє Житомирська ОВА.

«За можливості під’єднуйтеся до Wi-Fi або користуйтеся фіксованим Інтернетом. Крім того, варто вимикати функцію автоматичного завантаження файлів та медіа в месенджерах на телефонах. Це можна зробити у налаштуваннях телефона та месенджера», — йдеться у повідомленні.

Як зазначають у Держспецзв’язку, всі оператори мобільного звʼязку в Україні продовжують надавати послуги електронних комунікацій та національний роумінг. Свої послуги також надають інтернет-провайдери.

Сьогодні, 15 листопада, рашисти масовим ракетним обстрілом атакували Україну. Дві ракети влучили в енергетичні об’єкти Житомира. Внаслідок чого – місто повністю без світла.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини