На Малинщині — траур: на війні загинув 42-річний мешканець громади

17 жовтня проголосили Днем жалоби

Бойові дії на сході та півдня країни продовжують забирати життя наших воїнів-земляків. Так, учора стало відомо, що 10 жовтня на передовій загинув мешканець Гранітного Максим Віталійович Зайдліч. Чоловікові було всього 42.

Як повідомляє Малинська міська рада, він служив у Збройних силах України водієм автомобільного відділення у складі стрілецького батальйону однієї з частин. 10 жовтня загинув під час виконання бойових завдань біля міста Куп’янськ, що на Харківщині.

Сьогодні тіло Героя везуть у Малин. Відспівають у храмі Гранітного. Поховають Максима Віталійовича на кладовищі «Пісківка», в Українці.

Через втрату, міський голова Малина Олександр Ситайло підписав розпорядження, яким проголосив 17 жовтня Днем жалоби.

«На знак шани і скорботи за нашим загиблим земляком, жителем селища Гранітне Максимом Зайдлічем, просимо приспустити Державні Прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій громади», — пишуть у мерії.

У цей день на території громади заборонено проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у громадських місцях та громадському транспорті.

Редакція видання приносить щирі співчуття рідним та близьким Героя. Розділяємо ваш біль та сумуємо разом з вами. Хай Бог дає вам сили пережити втрату. Вічна пам’ять!

 

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини