Малин попрощався із загиблим захисником Миколою Олексієнком. ФОТО

Чоловік загинув на 60-ому році життя

Малинська громада знову у жалобі. Сьогодні, 28 травня, малинці проводжали в останню дорогу воїна і захисника. Микола Олексієнко загинув на передовій 23 травня. Йому було 59.

Труну з тілом загиблого привезли на Соборну площу. Люди зустрічали полеглого у боях на колінах, з квітами у руках та зі сльозами…

«Перед присутніми виступили міський голова Олександр Ситайло, депутат обласної ради Сергій Диняк, перший заступник голови Коростенської РДА Сергій Кириченко, військком Олександр Сердюк. Відправну панахиду відслужив настоятель Свято-Покровської церкви, протоієрей, отець Василь», – пишуть у Малинській мерії.

Микола Станіславович Олексієнко був помічником гранатометника, служив у складі 30 ОМБр. У перший же день війни став на захист України, з честю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. Тиждень тому його життя обірвалося.

Висловлюємо щире співчуття рідним! Вічна пам’ять!

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини