Коростенський район повністю звільнений від окупантів. ВІДЕО

Коростенщина повністю звільнена від окупантів, як і межуюча з нею Київщина

За інформацією Коростенської районної державної адміністрації, 3 квітня район вже почали зачищати від орків.

Про це йдеться у ранковому сюжеті Коростень ТБ.

«Вчора (3 квітня, – ред.) бійці нашого батальйону територіальної оборони провели зачистку населених пунктів Грезля та Радча, на цьому Коростенський район вже звільнений. Створені гуманітарні коридори для надання допомоги населеним пунктам, які були під окупацією», – розповів командир батальйону тероборони Коростенського району Олексій Абдурахманов.

Сюжет Коростень ТБ

Втім повертатися до домівок мешканців цих населених пунктів просять не поспішати, тому що дуже багато замінувань.

«На даний час там триває розмінування місцевості і це триватиме не один день. Тому дотримуйтесь заходів безпеки. Бережіть, будь ласка, своє життя. Таких фактів, як у Бучі та Ірпені, нами на даний час не зафіксовано. Але росіяни усе позаміновували, включаючи населені пункти, і покинуті приватні помешкання також заміновані», – повідомив Олексій Абдурахманов.

Нагадаємо, 3 квітня у Народицькій громаді розпочалися роботи із зачистки сіл від вибухонебезпечних предметів. Раніше керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко говорив, що в Житомирській області окуповані чотири села Народицької громади неподалік Чорнобильської зони.

1 квітня Бунечко заявив журналістам, що з окупованих трьох сіл Народицької громади евакуювали майже всіх громадян. Там залишилося близько 20 людей.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини