Житомиробленерго оприлюднило нові графіки погодинних відключень: схема

Область поділили на три умовні сектори

21 листопада «Житомиробленерго» на своєму сайті опублікувало оновлений графік погодинних відключень електрики по області на тиждень. Область розділили на три сектори, кожен з яких має свій день можливих відключень.

«При отриманні команди від НЕК “Укренерго” застосовується Сектор, позначений “ЧЕРВОНИМ” кольором, при недостатності потужності додатково вводяться в дію Сектори, які позначені “ЖОВТИМ”, а потім “ЗЕЛЕНИМ” кольорами», — йдеться у повідомленні.

Території Малинського РЕМу віднесли до другого і третього сектору, у кожному з яких зазначені різні (!) вулиці. Відтак, світло на території громади вимикатимуть 22,23,25 та 26 листопада. Але, відповідно, якщо потужностей не вистачатиме, то електропостачання зникатиме на інших, жовтих та зелених секторах.

Докладний графік відключень для ПЕРШОГО сектору можна переглянути тут.

Території, які віднесли до ДРУГОГО сектору можна знайди тут.

РЕМи та адреси, які віднесли до ТРЕТЬОГО сектору дивимося тут.

Графік відключень від Житомиробленерго

Під час планових відключень світло вимикатимуть з 6:00 до 11:00 і з 16:00 до 20:00.

При цьому — у випадку значного перевантаження на мережі можливі аварійні відключення, вони працюють поза графіком.

У Житомиробленерго також підкреслили, що графіки погодинного відключення НЕ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ до об’єктів критичної інфраструктури і споруд, які заживлені від тих самих мереж, що й ці об’єкти.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини