Сергій ДИНЯК: «Бажаю натхнення, фахових висот, творчих і життєвих успіхів…»

Шановні журналісти!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем журналіста!

Це свято тих, хто повсякчас доносить до людей своє слово, думку, позицію, погляд, об’єктивно оцінює події, передає напружений пульс сьогодення, непросту хроніку життя України і світу, впливає на формування суспільної думки, несе правду про найважливіші події життя міста, області, країни.

Уявити собі сучасне суспільство позбавленим інформації, комунікаційних мереж, особистого осмислення журналістами подій і фактів, чесного їх оприлюднення сьогодні неможливо, бо своєю працею ви створюєте інтелектуальний простір для розбудови України та громадянського суспільства.

У день професійного свята, хочу побажати вам міцного здоров’я, добробуту, натхнення, фахових висот, творчих і життєвих успіхів та сил для пошуку істини, реалізації найсміливіших задумів та планів. Ваша сила — у слові.

Будьте незалежними і вільними, хай основним критерієм вашої професійної діяльності будуть неупередженість, правда і довіра читачів, глядачів та слухачів, а єдиний цензор — внутрішня самодисципліна — стає повсякденною нормою і способом життя!

Сергій ДИНЯК, депутат Житомирської обласної ради, голова обласної організації політичної партії «Наш край».

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини