Пристрасть за Пушкіним: у Житомирі не можуть демонтувати пам’ятник — питають поради у людей

«Шановний пане мер славетного Житомира! У мене одна пропозиція — ви його знесіть, а далі робіть з ним, що захочете і не розводьте цю бадягу!!!!»

Все ж є у мера Сухомлина якась туга за Пушкіним — не можуть пам’ятник демонтувати. То подумати треба, то порадитися. І ось — звернення до громади.

Про це пише Житомир.info.

Надвечір 9 листопада мер Житомира через соцмережу звернувся до містян із закликом обговорити долю пам’ятника Пушкіну, що стоїть у середмісті. Зокрема, обміняти його на українських військовополонених чи віддати до музею. За менш як добу, по обіді 10 листопада, допис зібрав понад 4 тисячі коментарів.

«Кількість коментарів була приблизно 4,5 тисячі. З них 98% – 99% за те, щоб цей пам’ятник віддати росіянам в обмін на наших хлопців. Навіть, якби вони запропонували одного нашого військового за цей пам’ятник, я вважаю, що це було б абсолютно правильним рішенням», – розповідає Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Відео Житомир.info

В українському місті не має бути жодного російського сліду, – зауважує мер Житомира. Тому пам’ятник Пушкіну таки приберуть. Однак, про конкретні терміни, коли це станеться, говорити не береться.

Але один коментар дає підказку:«Ви його знесіть, а далі робіть з ним, що захочете і не розводьте цю бадягу!!!!»

А що у Малині? Тихо. Без змін.

Хто ці люди?
ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини